Fitshape Case

PROJECT DETAILS

SEO Migratie & Doorlopend

Fitshape nam contact op voor SEO werkzaamheden na een migratie waarbij het organische verkeer in een dalende trend kwam.

Klant: Fitshape

Uitdaging

Het ging goed met Fitshape op organisch gebied. Echter toen ze over gingen naar een nieuwe website, stortte het organische verkeer in elkaar en besloten ze om hulp in te schakelen.

Screenshot traffic Ahrefs

Resultaten

Gestart na een flinke dip in het organische verkeer, nam de website snel weer toe in het organische verkeer. De grootste dip kwam door een kleine verschuiving van een groot zoekwoord, namelijk ‘eiwitrijke voeding’. Waar deze eerst op 1 stond, zakte deze af naar de tweede pagina. Nu staat deze weer afwisselend op 1 en 2.

PROJECT DETAILS

Delivering Results

We zijn gestart met het in kaart brengen van de doelen en de gewenste situatie. Na een doelgerichte analyse, gingen we kijken op welke pagina’s en zoektermen we het meeste verkeersverlies hebben geleden. Na dit inzichtelijk in kaart te hebben gebracht, konden we aangeven hoe we dit weer in een stijgende lijn konden krijgen. Migratieherstel in combinatie met een zoekwoord onderzoek, waaruit doelgerichte content briefings volgde met advies over de architectuur, kregen we de website weer in een uptrend.

Herstel top 3 posities
50% Toename organisch verkeer
Digitale koffie?
Neem vrijblijvend contact op