Hoger in Google Komen?

Hoger in Google

Bovenaan in Google

Iedereen wil met de website hoog in Google staan en dan het liefst bovenaan op positie 1 of 0. Hoog ranken in zoekmachines kan immers veel bezoekers genereren en daarmee omzet en winst. Bovenaan staan zorgt bovendien voor meer mensen die doorklikken dan lager op de resultaten pagina.

De website hoger in Google krijgen is een uitdagende klus, omdat niemand exact weet hoe Google websites crawlt, indexeert en rankt.

Vindbaarheid website

De vindbaarheid van een website betekent in hoeverre een bezoeker in aanraking kan komen met de website op het internet. Hoewel dit niet direct doelt op de vindbaarheid in Google, wordt dit wel vaak bedoeld.

Online vindbaar zijn is breder dan alleen zichtbaarheid in de bekende zoekmachines, en omvat bijvoorbeeld ook social media, adverteren en online PR.

Hoe maak ik mijn website vindbaar?

De vindbaarheid in Google verbeteren is doorgaans een langetermijn proces. De website moet worden geoptimaliseerd voor content, autoriteit (off-site) en de techniek van de website. Om uiteindelijk echt goed gevonden te worden vereist aandacht aan al deze SEO onderdelen.

Iedere website en situatie is anders. Daarom is er geen one-size-fits-all-oplossing en zal per situatie geanalyseerd moeten worden waar de knelpunten en de grootste prioriteiten liggen.

Hogeren in Google komen?

Groot Online helpt bedrijven beter in Google vindbaar te zijn. We zijn gespecialiseerd in SEO. Interesse in meer informatie? Stuur ons een mail of vul het webformulier in.