Linkbuilding

Op zoek naar een betrouwbare partij om uw linkbuilding te laten doen?

Wat is linkbuilding
en waarom is het belangrijk?

Linkbuilding is het verkrijgen van links op externe websites, naar jouw website. Google ziet dit tot op het heden nog als een van de belangrijkste kwaliteitsindicatoren. Omdat wanneer een andere website spreekt over jouw website, dit betekent dat jouw website waardig is om te citeren en dus waarschijnlijk een relevante/waardevolle bron van informatie is. Je kunt het zien als een soort ‘stemmen’ heel grof gezegd. Hoe meer stemmen hoe beter. Echter, neem dit met een korrel zout. Het gaat niet om kwantiteit, maar met name om kwaliteit.

LET OP

Linkbuilding Uitbesteden?

Wanneer u linkbuilding wilt uitbesteden, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Soms is het aantrekkelijk om een partij te kiezen die een goedkoop pakket aanbiedt. In dit geval moeten de alarm bellen gaan rinkelen. De kans is namelijk groot dat wanneer u niet goed op let en voor de ‘goedkoopste’ service gaat, de kwaliteit ook stukken minder is. In dit geval is dat een van de duurste fouten die u kunt maken, omdat goedkope linkbuilding uw website kapot kan maken.

 

Het algoritme van Google wordt continu aangepast en wat vorig jaar werkte, werkt nu al niet meer. Maak dus een wijze beslissing en kies niet zomaar een ‘linkbuilding pakketje’. Uw website heeft een unieke aanpak nodig en een ‘scheer alles over een kam’ methode pakt in dit geval meestal verkeerd uit. Uw website kan een penalty krijgen bij onnatuurlijke of lage-kwaliteit links.

Top 5 rankings
150%+ Organisch verkeer

SEO CASES

Bekijk de resultaten

Gratis Linkbuilding Analyse

Ontvang een gratis linkbuilding analyse zonder verplichtingen.


  HOE GAAN WIJ TE WERK

  Linkbuilding laten doen bij Groot Online

  Bij Groot Online analyseer ik eerst uw website zorgvuldig en bekijk ik uw linkprofiel. Deze vergelijk ik met uw concurrenten en aan de hand hiervan bepalen we (samen) de strategie. Wat zijn de quick wins? Waar moeten we op in zetten op de langere termijn? Welke websites kunnen we benaderen voor de links die het meeste impact gaan hebben?

  Gedetailleerde en waardevolle analyse van uw linkprofiel om te bepalen waar de quick wins en lange termijn kansen liggen.

  Ontvang waardevolle inzichten van uw concurrentie en ontdek wat zij doen om zichtbaar te zijn over het gehele web.

  Wij verzorgen het gehele linkbuilding proces, reiken uit naar ons netwerk, leggen nieuwe contacten en zetten uw kwalitatieve content weg, volledig white-hat gebaseerd.

  WAAROM GROOT ONLINE?

  Op Maat Gemaakte Aanpak

  Groot Online heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEO en linkbuilding. Ook verricht ik continu onderzoek en test ik zelf uit wat werkt en wat niet werkt. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer u in Groot Online investeert, u de beste resultaten kunt verwachten op de lange termijn.

   

  Groot Online doet net dat extra beetje voor uw bedrijf. Innovatie staat voorop en u plukt daar de vruchten van. Linkbuilding is bij ons niet alleen maar het vergaren van links. Ik denk met u mee op strategisch niveau en helpen u met het creëren en wegzetten van kwalitatieve content op websites waarmee ik partnerschappen heb. Zo krijgt u niet alleen de linkwaarde die u helpt bij de rankings in Google, u krijgt ook direct relevant verkeer naar uw website toe.

   

  Offerte aanvragen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

  36
  Successvolle Projecten
  9,4
  Gemiddelde Beoordeling

  WAT KLANTEN ZEGGEN

  Digitale koffie?
  Neem vrijblijvend contact op