3X Organisch verkeer
Finance

100% toename organisch verkeer.

 

Een multinational in de financiële sector had hulp nodig bij all-round SEO. Eerst hebben we de technische internationale SEO goed gezet, in combinatie met technische duplicate content issues. Vervolgens gewerkt aan een content strategie i.c.m. linkbuilding.

 

Resultaat is een stijging van ong. 60K organische bezoekers naar 180K+ per maand.

Content project

Een cosmetica klant waarbij we enkel konden focussen op content, door de complexe bedrijfsstructuur. Technisch gezien lagen hier nog uitdagingen, maar die konden niet aangepast worden.

 

Focus lag op het creëren van content met het begin hoog aan de funnel waar de concurrentie relatief laag was, ten opzichte van laag in de funnel (hogere conversies), omdat de meeste bedrijven focussen op hoge conversie zoekwoorden. Dit terwijl op zoekwoorden hoog in de funnel een hoog zoekvolume zit en hier de kans ligt om trouwe bezoekers te verkrijgen.

 

Zo hebben we de relevantie verhoogd van de site door brede topics aan te kaarten en is het verkeer toegenomen van zo’n 220K naar 350K+. Sales zijn toegenomen met 17%.

Organisch verkeer nieuwe webshop

Virtual-Store.net nam contact op met ons om te kijken wat we konden betekenen m.b.t. organische SEO. Eerst kregen ze verkeer voornamelijk uit Google Adwords & social media. We hebben een content analyse, concurrentie analyse en linkbuilding plan voor ze gemaakt met het bovenstaande resultaat als gevolg.

Herstel Migratie & SEO

De dip die u ziet op juli 2017 kwam door een migratie zonder SEO ondersteuning. unlp.nl besloot om ons in te huren voor herstel. Nadat het verkeer herstel was, gingen we verder met een nieuwe menu indeling, content advies + intentieonderzoek en linkbuilding. Dit alles had een significante toename in verkeer als resultaat.

Content (Funnel) + Techniek

500% toename organisch verkeer.

In de concurrerende automotive industrie, waar veel webshops zijn met hevige prijsstunten en technieken om zoveel mogelijk sales binnen te halen, hebben we een toename in het organische verkeer gerealiseerd van maar liefst 5K naar 30K+ binnen een jaar tijd (500% toename).

 

Deze website had al een behoorlijke autoriteit opgebouwd, maar deze potentie werd helaas nog niet volledig benut.

 

We zijn gestart met een keyword analyse en een nieuwe opzet van de website architectuur, n.a.v. de analyse. We hebben niet alleen gekeken naar de SEO, maar ook vooral naar de gebruiker. Wat is logisch en hoe kunnen we SEO in het verhaal kwijt.

 

Technisch gezien had de website grote issues met het filteren van producten, wat zorgde voor gigantische indexatieproblemen in Google. De site kon niet goed gecrawled en geïndexeerd worden door Google. Daarnaast maakte de site deels gebruik van Javascript, wat het probleem vergrootte.

 

Na het opnieuw inrichten van dit filter systeem en het JavaScript issue oplossen in overleg met het development team hebben we massaal content gecreëerd. De focus lag hier op relevantie creatie en een goede begeleiding van de gebruiker door de funnel van de website, in combinatie met SEO. Zo kregen we een overzichtelijke architectuur met logische interne linkstructuren, wat resulteerde in een toename van 6X het organische verkeer binnen een jaar.

Herstel na migratie

Een supplementenbedrijf nam contact op voor SEO werkzaamheden, na een mislukte migratie (de daling die u ziet na juli).

 

We zijn direct aan de slag gegaan en hebben de site in een opwaartse trend gekregen.

Migratie ondersteuning

Een groot evenementenbureau nam contact met ons op om hen te begeleiden tijdens een migratieproces. Het doel was, zo veel mogelijk organisch verkeer behouden, ondanks dat er veel pagina’s verdwijnen. Live-gang vond plaats in Oktober 2019. Resultaat zoals beloofd: consistentie in verkeer, ondanks uitdunnen van de content.

3 maanden traject

Een SEO project van 3 maanden bij een klant in de gezondheidssector, waarbij we tijdens een migratie de algehele content op de website wouden verbeteren, zodat we er beter uitkwamen na de migratie.

 

Resultaat een directe toename in verkeer van ong. 8K organische bezoekers naar 13K op de piek. Toename in aantal nieuwsbrief inschrijvingen van 21%.

SEO ondersteuning

Een software bedrijf zocht een strategie m.b.t. SEO en SEA. Hierbij hebben we geholpen eerst de basis goed neer te zetten, namelijk techniek en content.

 

Vervolgens hebben we de focus vooral gelegd op linkbuilding voor concurrerende keywords, om gemiddeld van top 10 naar de top 5 te gaan.