Wij genereren meer omzet voor
onze klanten met SEO

Laat uw gegevens achter en wordt binnen 24 uur teruggebeld

Heef uw website meer klanten nodig?

Wij Leveren Bewezen Resultaat

Afhankelijk van uw website, de potentiële zoekwoorden met volumes en het budget, kiezen we een methode die het beste bij u past.

Aan de hand van een uitgebreide data analyse, bekijken wij waar u het beste kunt inzetten met uw bedrijf om zo snel mogelijk een positieve ROI te behalen.

26%
Minimale jaarlijkse groei klanten
408%
Maximale jaarlijkse groei klanten
audit seo
ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke Waarde Kunnen Wij U Bieden?

Jaren Ervaring

Ruime ervaring op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Nooit zonder strategie te werk gaan, maar altijd keuzes gebaseerd op data.

Transparantie

Niet alleen delen wij alles wat we met uw website doen, maar we leggen u zelfs uit hoe het werkt, zodat u het later zelf kunt toepassen!

Op Maat Gemaakt

Nooit een one-size-fits-all aanpak, maar op maat gemaakt voor het beste resultaat. Iedere klant is uniek.

Strategisch Partner

Wij werken samen, niet voor u. We hanteren een holistische aanpak in combinatie met meerdere kanalen en geven daarin graag ons advies.

Resultaat Gedreven

We nemen geen genoegen met alleen de top positie, we willen de hele pagina overnemen. Wij hebben succesvol de moeilijkste zoekwoorden veroverd.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zo Gaan Wij Te Werk

Structuur

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder juiste organisatie. Wij zorgen ervoor dat het hele proces perfect gestroomlijnd is en dat alles 100% helder is. We houden van structuur.

Techniek

Wat gebeurt er onder de motorkap van de website? Wij zorgen ervoor dat uw website technisch volledig in orde is, of dit nou HTML of Javascript is, er is niets wat u niet aan ons over kunt laten.

Content

Hoe ziet uw website architectuur eruit? Is dit logisch opgebouwd? Missen er zoekwoorden? Wij zorgen ervoor dat de content zowel aan de wensen van de zoekmachines voldoet, als bij uw doelgroep aansluit.

Off-Page

Up to date met de nieuwste algoritme updates en inzichten van Google.
Wij zorgen voor veilige en duurzame linkbuilding geven die voldoet aan de richtlijnen van Google.

gratis seo analyse
WAT KAN GROOT ONLINE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Een gratis SEO analyse om te kijken wat Groot Online voor uw bedrijf kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Na het invullen van uw gegevens en een kort telefonisch kennismakings gesprek, ontvangt u van ons een gratis SEO analyse met de valkuilen en kansen voor uw website

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Nieuwe structuur of volledig nieuwe website? Ontvang begeleiding bij het proces van oud naar nieuw met als doel behoud van organisch verkeer.

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Identificeren van populaire en kansrijke zoekwoorden die ingevoerd worden door mensen in zoekmachines.

Linkbuilding

Hogere rankings?

Verhogen van autoriteit en relevantie binnen de niche met als doel sitewide betere rankings op langer termijn.

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Verbeten van het imago bij organische zoekresultaten van uw naam of bedrijf. Krijg weer controle over uw naam.

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Betere organische vindbaarheid van uw product of service op lokaal gebied.

Technische Analyse

Goede basis?

Uitgebreide analyse van uw website met als doel een goed crawlbare webite die correct geïndexeerd kan worden door zoekmachines.

Verlies Geen Geld Meer
Aan Uw Concurrentie
Wij leren u waarom uw concurrenten zo hoog ranken en wat u er aan moet doen om ze te verslaan.

Laatste Blogs

SEO Amersfoort

Zoekmachine Optimalisatie in Amersfoort

Ook in en rond Amersfoort raken Mkb’ers en startups steeds meer overtuigd van het nut van SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. De ondernemers treffen het, want in de tweede stad van de provincie Utrecht is ook dé freelance SEO specialist woonachtig. Hij werkte de afgelopen jaren voor multinationals en grote organisaties en wil die kennis nu gebruiken om informatie en hulp te bieden aan Mkb’er en starters. Als geen ander zal hij laten zien hoe goede SEO zorgt voor meer bezoekers, meer leads en dus meer omzet. Een afspraak maken is enthousiast worden om direct aan de slag te gaan. 

Waarom een SEO Freelancer in Amersfoort huren?

Goed gevonden worden door de zoekmachines is essentieel als je succes wilt boeken met je website of webshop. SEO staat garant voor meer bekendheid op internet, er komen namelijk meer bezoekers op je website en meer bezoekers betekent per saldo meer klanten en dus omzet. SEO biedt voordeel over langere termijn. Pagina’s die hoog in de verschillende zoekmachines staan, blijven continu nieuwe bezoekers opleveren. Daarnaast zorgt SEO voor de juiste bezoekers, je doelgroep dus. Dit bereik je door woorden te gebruiken waarop je doelgroep zoekt. Dit betekent dat er dus al interesse is voor de producten en diensten die jij aanbiedt. Ook voor het vertrouwen van zoekmachine gebruikers betekent een hogere positie toch vaak dat er meer vertrouwen in je website is, Zeker als het gaat om webshops is vertrouwen de basis van online succes.

SEO is overigens meer dan een techniek of het toepassen van technieken. Meer en meer draait het om het aanbieden van goede en betrouwbare informatie. Als blijkt dat mensen een bezoek aan je website als waardevol beschouwen, zullen zoekmachines dit gaan waarderen. Het gebruik van de juiste keywords is daarbij belangrijk. SEO bespaart bovendien geld. Als jij hoog genoeg in Google staat, hoef je niet eens te adverteren en is de noodzaak om gebruik te maken van bijvoorbeeld Google Ads niet aanwezig. Het is aan de andere kant wel zo dat er veel tijd en energie in SEO gestoken moet worden. Je komt niet zomaar even hoog in de zoekmachines. Dat vergt tijd en ook kennis, kennis die prima extern in te huren is. 

Unieke kennis en Ervaring

SEO Amersfoort beschikt namelijk over alle relevante en bovendien zeer specifieke kennis op het gebied van SEO. Die kennis wordt gecombineerd met ruime ervaring die werd opgedaan bij multinationals en grote organisaties. Zeker voor startups en bedrijven in het Mkb kan en wil SEO Amersfoort ontzettend veel betekenen. Met een kleiner budget toch SEO bewerkstelligen, dat is telkens weer de uitdaging van de SEO specialist Amersfoort. Groot Online Amersfoort werkt graag voor bedrijven met een visie, een bedrijf waar hij zelf in gelooft en waar het enthousiasme van af spat. Wij combineren expertise, ervaring en de richtlijnen van Google om zo tot de best denkbare resultaten te komen. Bedrijven in het midden- en klein bedrijf doen er net als startups goed aan vandaag nog een afspraak met de SEO expert Amersfoort te maken.

Locatie Beschrijving

Amersfoort is een stad in de provincie Utrecht. Het heeft een van de grootste treinstations in Nederland. Ons pand zit op 5 minuten loopafstand van het station.