Wij genereren meer omzet voor
onze klanten met SEO

Laat uw gegevens achter en wordt binnen 24 uur teruggebeld

Heef uw website meer klanten nodig?

Wij Leveren Bewezen Resultaat

Afhankelijk van uw website, de potentiële zoekwoorden met volumes en het budget, kiezen we een methode die het beste bij u past.

Aan de hand van een uitgebreide data analyse, bekijken wij waar u het beste kunt inzetten met uw bedrijf om zo snel mogelijk een positieve ROI te behalen.

26%
Minimale jaarlijkse groei klanten
408%
Maximale jaarlijkse groei klanten
audit seo
ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke Waarde Kunnen Wij U Bieden?

Jaren Ervaring

Ruime ervaring op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Nooit zonder strategie te werk gaan, maar altijd keuzes gebaseerd op data.

Transparantie

Niet alleen delen wij alles wat we met uw website doen, maar we leggen u zelfs uit hoe het werkt, zodat u het later zelf kunt toepassen!

Op Maat Gemaakt

Nooit een one-size-fits-all aanpak, maar op maat gemaakt voor het beste resultaat. Iedere klant is uniek.

Strategisch Partner

Wij werken samen, niet voor u. We hanteren een holistische aanpak in combinatie met meerdere kanalen en geven daarin graag ons advies.

Resultaat Gedreven

We nemen geen genoegen met alleen de top positie, we willen de hele pagina overnemen. Wij hebben succesvol de moeilijkste zoekwoorden veroverd.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zo Gaan Wij Te Werk

Structuur

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder juiste organisatie. Wij zorgen ervoor dat het hele proces perfect gestroomlijnd is en dat alles 100% helder is. We houden van structuur.

Techniek

Wat gebeurt er onder de motorkap van de website? Wij zorgen ervoor dat uw website technisch volledig in orde is, of dit nou HTML of Javascript is, er is niets wat u niet aan ons over kunt laten.

Content

Hoe ziet uw website architectuur eruit? Is dit logisch opgebouwd? Missen er zoekwoorden? Wij zorgen ervoor dat de content zowel aan de wensen van de zoekmachines voldoet, als bij uw doelgroep aansluit.

Off-Page

Up to date met de nieuwste algoritme updates en inzichten van Google.
Wij zorgen voor veilige en duurzame linkbuilding geven die voldoet aan de richtlijnen van Google.

gratis seo analyse
WAT KAN GROOT ONLINE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Een gratis SEO analyse om te kijken wat Groot Online voor uw bedrijf kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Na het invullen van uw gegevens en een kort telefonisch kennismakings gesprek, ontvangt u van ons een gratis SEO analyse met de valkuilen en kansen voor uw website

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Nieuwe structuur of volledig nieuwe website? Ontvang begeleiding bij het proces van oud naar nieuw met als doel behoud van organisch verkeer.

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Identificeren van populaire en kansrijke zoekwoorden die ingevoerd worden door mensen in zoekmachines.

Linkbuilding

Hogere rankings?

Verhogen van autoriteit en relevantie binnen de niche met als doel sitewide betere rankings op langer termijn.

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Verbeten van het imago bij organische zoekresultaten van uw naam of bedrijf. Krijg weer controle over uw naam.

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Betere organische vindbaarheid van uw product of service op lokaal gebied.

Technische Analyse

Goede basis?

Uitgebreide analyse van uw website met als doel een goed crawlbare webite die correct geïndexeerd kan worden door zoekmachines.

Verlies Geen Geld Meer
Aan Uw Concurrentie
Wij leren u waarom uw concurrenten zo hoog ranken en wat u er aan moet doen om ze te verslaan.

Laatste Blogs

SEO Amsterdam

Welkom, wij zijn Groot Online!

Waarschijnlijk bent u hier terecht gekomen door bijvoorbeeld ‘seo amsterdam’ in te typen in Google.

Als u niet op de eerste pagina van de zoekmachines staat met uw bedrijf, loopt u behoorlijk wat geld mis. Uw competitie staat boven u en gaat er me het geld vandoor.

Waarom zou u een SEO Specialist in Amsterdam inhuren? Een lokaal bureau en niet ergens anders in de wereld? Tegenwoordig zoeken mensen op zoekmachines zoals Google en Bing voor bedrijven, producten of een bepaald service in de buurt.

Voordelen van een Freelance SEO specialist in Amsterdam

De SEO Expert kan een betere, snellere en gebruiksvriendelijke website maken voor uw gebruikers. SEO gaat niet alleen over zoekmachines, maar de focus ligt ook op de gebruikers. Als uw gebruikers tevreden zijn, zijn de zoekmachines tevreden. SEO bestaat uit het herordenen van de website architectuur en links, zodat uw pagina’s beter te vinden zijn. SEO van Groot Online te Amsterdam heeft krachtige ‘on-page’, ‘off-page’ en ‘technische’ SEO technieken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Dit zorgt voor een paar korte- en lange termijn voordelen.

Meer verkeer

Nog een belangrijk voordeel dat u krijgt bij het inhuren van een SEO bureau in Amsterdam is het verhogen van het doelgerichte verkeer naar uw website. Dit gebeurt door het selecteren van de juiste trefwoorden. Goede SEO zal u helpen om bezoekers makkelijker te converteren in nieuwe klanten. Daarnaast voert de Amsterdamse SEO Specialist effectieve SEO technieken uit welke het verkeer op uw website drastisch doet toenemen. Meer verkeer betekent meer omzet voor uw bedrijf.

Versla uw concurrentie

Uw website laten optimaliseren door een zoekmachine optimalisatie bureau Amsterdam is een van de snelste en makkelijkste manieren om uw competitie uit het veld te slaan. Stelt u zich voor; 2 bedrijven in dezelfde industrie welke soortgelijke producten verkopen voor dezelfde prijs. 

De ene maakt gebruik van SEO en de ander heeft een niet-geoptimaliseerde website, alle andere dingen zijn gelijk. Het bedrijf met een geoptimaliseerde website zal meer succes en klanten hebben door SEO en daarnaast zal het bedrijf zeer waarschijnlijk sneller groeien.

Versterk uw merk

Omdat top posities in Google resulteren in meer impressies van uw website, zal uw website meer blootstelling krijgen. De reden hiervoor is dat iedereen populaire zoekmachines zoals Google vertrouwd en relevante resultaten krijgen uit zoekacties. Door het inhuren van een goed marketing bureau Amsterdam zal uw website hoog in de Google rang komen. Des te meer pagina’s en content hoog in Google te hebben staan, des te hoger de kans dat gebruikers uw content en merk zien.

Betere Return on Investment (ROI)

Het inhuren van een zoekmachine marketing bureau Amsterdam voor SEO service zal zeker een investering zijn, maar door de effectieve resultaten van deze service zal dit een zeer goede return on investment zijn. Daarnaast zal Groot Online u waardevolle gegevens presenteren van uw website die u altijd kunt gebruiken. Het is mogelijk om bijna alle waardevolle gegevens de presenteren zoals uw website verkeer, rang in Google en conversies. Tevens, door de uitgebreide analyse, is het zelfs mogelijk om diep te graven en demografische gegevens, interesses en andere gegevens te zien van mensen die uw website hebben bezocht.

Potentiële klanten

Met de hulp van Groot Online kunt u zich doelgericht op potentiële klanten focussen welke specifiek naar uw product en service zoeken. Dit zal zich uiteindelijk faciliteren in een toegenomen verkoop en algehele omzet.

Verbeterde Conversie

Wij helpen u uw website dusdanig te optimaliseren dat het ook sneller wordt, makkelijker te gebruiken is en ook geoptimaliseerd wordt voor mobiele telefoons en tablets. Dit vertaald zich in hogere conversies.

Langurdig Resultaat

Anders dan adverteren, de resultaten van Amsterdam SEO bedrijf zijn langdurig. Zij stoppen niet gelijk het moment dat u stopt met betalen. Het klopt dat u een beetje up to date moet blijven om op de nummer 1 positie te blijven, maar als u eenmaal de nummer 1 plaats heeft is het behoorlijk moeilijk om u daar weg te krijgen.
Anders dan PPC zal uw website lange termijn resultaat hebben van SEO door de succesvolle internet marketing Amsterdam. Het is de beste marketing strategie omdat SEO een oplossing is op langere termijn en daarnaast ook goedkoper.

Waar moet ik extra aandacht aan besteden?

Als u een freelance SEO expert in Amsterdam gaat inuren, zijn er een paar dingen waar u extra voor moet waken. Ten eerste, zoek de reputatie op van het bedrijf of de persoon waar u mee in zee gaat. Zoek grondig uit of ze goede resultaten kunnen leveren voor uw bedrijf of niet. Daarnaast, vergelijk de prijzen en kijk of deze relevant zijn of niet. Als u dit heeft gedaan kunt u een (ZZP) SEO consultant in Amsterdam inhuren voor uw bedrijf. Tot slot, zoek uit of ze volledige ‘white-hat’ SEO technieken uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u zeer waarschijnlijk geen langdurig resultaat verwachten. Sterker nog, dit kan uw website in gevaar brengen.

Neem Contact Op

Groot Online Amsterdam is een uitstekende manier om uw producten en service te promoten op globaal niveau. 24 uur per dag bent u zichtbaar, iedere dag van het jaar.

Wij zijn hier om u te helpen om gevonden te worden in de zoekmachines zodat u uw concurrentie het veld uit slaat.

Wij geven een gratis consult en analyse voor uw website, met daarbij een oprechte beoordeling en wat we voor u kunnen doen om uw website en bedrijf krachtiger te maken.

U kunt ons bereiken op info@grootonline.com, of gelijk een gratis consult aanvragen om vandaag van start te gaan.