Professionele SEO Coaching?

Hands on coaching en ervaring delen zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Voor wie is SEO coaching bedoeld?

Werk samen met een ervaren SEO coach werkzaam in het veld. Met een bewezen reputatie, succes in de SEO wereld en het begeleiden van aankomende SEO specialisten, deel ik graag mijn ervaring en help ik je naar je doelen.

Je eigen website beter vindbaar maken, waar je ook staat in je eigen onderneming.

Je wilt zelf SEO specialist worden en je onderneming starten of genoeg ervaring opdoen om voor een bedrijf te gaan werken.

Als je voor een bedrijf werkt en graag meer inhoudelijke kennis wilt over SEO

Jouw Reis naar SEO-meesterschap

 

Ben je bekend met de onderstaande punten? Dan is SEO-coaching precies wat je nodig hebt. Verhoog, vernieuw en verfijn jouw SEO-strategie met persoonlijke begeleiding van mij.

 

Tijdens onze sessies bespreken we alles met betrekking tot jouw online zichtbaarheid en hoe we jouw website hoger in de zoekmachines kunnen krijgen.

 

Waarom een SEO-coach inschakelen?

 

Heb je een website? Deze verdient het om gezien te worden – en wel door de juiste bezoekers! Krijg je minder aanvragen of telefoontjes dan je zou willen? Of merk je dat jouw conversies achterblijven?

 

Dan kan je wel wat hulp gebruiken. Laat mij je gids zijn op deze SEO reis. Samen zullen we werken aan het verbeteren van jouw vindbaarheid in de zoekmachines.

 

Dit traject zal je SEO kennis vergroten en je in staat stellen om jouw pagina’s hoger te krijgen in Google Search Console. We focussen op relevante bezoekers, optimaliseren je website en maken jouw site beter vindbaar in de zoekresultaten.

 

Daarnaast besteden we aandacht aan linkbuilding en andere aspecten van SEO, zodat jouw site optimaal presteert. Met coaching op maat, ben je op weg om net zo zichtbaar te worden als het NOS Journaal.

OVER MIJ

Waarom SEO coaching van Maurice?

Zelf ben mijn carrière als fysiotherapeut gestart. Ik kwam er al snel achter dat ik wou ondernemen en zo heb ik mijn eigen website opgezet. De eerste vraag die ik mezelf toen stelde was: ‘Oke, hoe krijg ik nu bezoekers?’

 

Zo kwam ik in de wereld van SEO. Eerst heb ik hier zelf online veel over geleerd, cursussen gevolgd en veel getest met websites (van blogs, webshops tot affiliates).

 

Toen ik websites goed kon ranken, besloot ik om klanten te bedienen en kwam ik er al snel achter dat dit een hele andere wereld was. Hier kwam veel meer bij kijken..

Ik besloot om eerst te werken voor een online marketing bedrijf. Een internationale digital agency. Hier heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan in zowel inhoudelijke SEO op alle fronten (techniek, content en linkbuilding), maar ook in consulting, sales en alles omtrent online marketing.

 

Hier heb ik A-list klanten bediend, gewerkt in klanten teams, trainingen gegeven & stagiaires begeleid.

Tot ik op een gegeven moment weer toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik besloot om weer te gaan ondernemen, waar het allemaal startte voor mij.

 

Ik ging verder met Groot Online en kwam weer in de wereld van acquisitie, sales, propositie, etc.

 

Een hele nieuwe (leuke) uitdaging. Momenteel zijn we weer een aantal jaren verder en kan ik met trots zeggen dat ik de doelen die ik voor mezelf gesteld behaald heb: Een florerend bedrijf met een divers klanten portfolio.

Leer van mijn Trial & Error..

MEER DAN 100 KLANTEN GEHOLPEN

Werk samen met een ervaren SEO coach werkzaam in het veld. Met meer dan 8 jaar ervaring en een bewezen reputatie, deel ik graag mijn ervaring en help ik je naar je doelen.

✅ Professionele begeleiding bij de opzet van je SEO strategie
✅ Samen sparren en tot een strak SEO plan komen
✅ Duidelijke actiepunten, makkelijk uit te voeren.
✅ Direct aan de slag al na je eerste coaching sessie
✅ Online sessies, waar je je ook bevindt

MEEST VOORKOMENDE LEERDOELEN

Wat leer ik tijdens de coaching?

De belangrijkste elementen om allround SEO-kundig te worden

Zoekwoord onderzoek

Hoe voer je een gestructureerd zoekwoord onderzoek uit en target je daarmee je doelgroep? Hoe verkoop je dit aan klanten?

Hoe gebruik je dit document intern en in overleg met andere instanties binnen je bedrijf, of hoe gebruik je relevante zoektermen voor je eigen website?

Content & On-page

Wat valt allemaal onder content? Waar begin je en hoe? Hoe voer je een gestructureerde on-page content analyse uit? Wat kun je vervolgens doen met de informatie en hoe communiceer je dit op een professionele manier?

Techniek

Wat valt er onder techniek, waarom is het belangrijk? Hoe kijk je naar de techniek van de website en hoe verbeter je het? Waar begin je überhaupt? Wat zijn de essentiële factoren om op te letten?

Off-page / Linkbuilding

Hoe doe je veilig aan linkbuilding? Wat werkt tegenwoordig in Google en hoe zorg ik dat ik geen penalty krijg? Wat ziet de concurrentie nog niet en hoe kunnen wij ze verslaan?

SEO Strategie bepalen

Hoe bepaal je een SEO strategie? Waar kijk je naar en waar begin je? Hoe communiceer je dit op een professionele manier met andere instanties en zet je het om in actie?

Internationale SEO

Wat is het verschil met lokale SEO en waar moet je op letten? Wat komt er allemaal kijken bij internationale SEO? Hoe zit de techniek in elkaar? Welk domeinnaam moet ik gebruiken?

Nieuwe website (Migraties)

Hoe migreer ik effectief een website zonder verkeersverlies? Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe werkt dit proces intern en in overleg met andere instanties? Wat is de tijdlijn en wat zijn belangrijke mijlpunten?

Tools

Hoe maak ik effectief gebruik van SEO tools? Wat betekenen de metrics die ik zie en hoe kan ik hier een gerichte analyse op uitvoeren? Hoe GEBRUIK ik de tool om waarde toe te voegen aan mijn klant/bedrijf.

Sales & Acquisitie

Hoe krijg je nieuwe klanten? Wat is het proces hierin? Wat vertel je tijdens een eerste gesprek en wat is je eerste actiepunt. Hoe werkt de salesfunnel voor SEO? Hoe krijg je klanten binnen die langere tijd bij je blijven?

SEO coach voor WordPress websites

 

Ben je klaar om je mouwen op te stropen en zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website? Overweeg dan een SEO-coach voor je WordPress-website! WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat je kunt inzetten om je zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Maar hoe doe je dat?

 

Dat is precies wat ik je laat zien. Ik ontwikkel een SEO strategie op maat voor jouw bedrijf om meer relevante bezoekers op jouw site te krijgen. Ontdek hoe SEO coaching werkt en de impact die het kan hebben op jouw zoekmachine optimalisatie. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KLANTEN PORTFOLIO

Case Studies

Digitale koffie?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen