Gemiddeld 54% verhoging in omzet binnen 6 maanden

Laat uw gegevens achter en wordt binnen 24 uur teruggebeld

Meer klanten genereren via Google?

Ultimaker
spoedteststraat logo
optima media
leapforce
vr owl

Bewezen Resultaat

Mijn naam is Maurice en ik heb in mijn carrière als SEO specialist met veel verschillende klanten gewerkt. Denk aan de overheid, Rituals, Adyen en nog veel meer. Van e-commerce tot non-profits.

Afhankelijk van je website, de zoekwoorden en het budget, kiezen we samen een methode die het beste bij je past om top resultaten te behalen.

Aan de hand van een uitgebreide data analyse, bekijk ik waar je het beste op in kunt zetten met uw bedrijf om zo snel mogelijk een positieve ROI te behalen.

100+
Klanten geholpen
54%
Gem. omzetverhoging
ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke waarde kan Groot Online u bieden?

Jaren Ervaring

Ruime ervaring op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals, e-commerce, overheden en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Altijd keuzes gebaseerd op data.

Transparantie

Niet alleen deel ik alles wat ik met je website doe, maar leg ik zelfs uit hoe het werkt zodat je het later zelf kunt toepassen.

Op Maat Gemaakt

Nooit een one-size-fits-all aanpak, maar op maat gemaakt voor het beste resultaat. Iedere klant is uniek.

Strategisch Partner

Ik werk samen met je team en hanteer een omnichannel SEO aanpak

Resultaat Gedreven

Geen genoegen met alleen de top positie, we willen de hele pagina overnemen. We hebben de moeilijkste zoekwoorden veroverd.

SEO CASES

Bekijk de resultaten
blank image

Migratie, SEO

Details
blank image

Migratie, SEO

Details
blank image

Linkbuilding, SEO

Details
Sr. SEO Specialist Nijmegen

Werkwijze

Structuur

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder juiste organisatie. Ik zorg ervoor dat het hele proces perfect gestroomlijnd is en dat alles 100% helder is. Structuur is fundamenteel.

Techniek

Wat gebeurt er onder de motorkap van de website? Ik zorg ervoor dat uw website technisch op orde is, of dit nou HTML of Javascript is, er is niets wat ons afschrikt.

Content

Hoe ziet de website architectuur eruit? Is dit logisch opgebouwd? Missen er zoekwoorden? Ik zorg ervoor dat de content zowel aan de wensen van de zoekmachines voldoet, als bij de doelgroep aansluit.

Off-Page

Up to date met de nieuwste algoritme updates en inzichten van Google.
Ik zorg voor veilige en duurzame linkbuilding met resultaat. 

gratis seo analyse
WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Een gratis SEO analyse om te kijken wat we voor je kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 12 uur contact op.

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Linkbuilding

Hogere rankings?

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Technische Analyse

Goede basis?

Digitale koffie?
Neem vrijblijvend contact op

Laatste Blogs

Huur mij in voor uitdagende projecten.

Hoewel zoekmachines het een geheim willen houden hoe de algoritmes werken, is het niet moeilijk om erachter te komen wat ze willen. Als je website voldoet aan de vereisten van een gebruiker, zullen je klanten je gemakkelijker vinden. Dit betekent een hogere omzet. Hoewel Google zwijgt over wat de exacte ingrediënten van het algoritme zijn, zullen ze SEO bureau’s zoals die van ons wel ‘kleine hints’ geven, of zoals ze dat noemen; richtlijnen. Deze helpen ons om een website te maken die voldoet aan de eisen van de bezoekers van een website. Gooi dit in de mix met ervaring en ‘insider-kennis’ en wat houd je over? Resultaat.

Uw ZZP SEO Specialist in Nijmegen

Google wordt al lange tijd als standaard gezien voor de meeste mensen. Het is de go-to voor mensen om te zoeken naar diensten en/of producten en kan dus van grote toegevoegde waarde zijn voor je bedrijf.  Het inschakelen van een SEO-bureau dat onethische ‘blackhat-technieken’ gebruikt, is slecht voor je bedrijf. Je denkt misschien dat je voor minder geld snellere resultaten krijgt, maar in werkelijkheid speel je met vuur. Als je betrapt wordt op het gebruik van deze technieken, zal een zoekmachine je straffen, ongeacht hoe groot (of klein) je website is. Jij zult degene zijn die je waardevolle plek in een zoekmachine verliest.

Uit onderzoek van de Kelsey Group blijkt dat 97% van de mensen met internettoegang online producten en diensten onderzoekt, wat betekent dat jouw ranking in een zoekmachine een essentieel onderdeel is van de online marketing. Neem geen risico’s door voor een bedrijf te kiezen dat voor een snelle ‘rankingboost’ de kantjes ervan afloopt. Het zal een korte termijn resultaat geven, dat geen voordelen op de langere termijn biedt. 

 

De beste en de meest ethische vorm van SEO – het type SEO dat door Groot Online hier op ons hoofdkwartier in het centrum van Nijmegen, om de hoek bij het Keizer Karelplein wordt gebruikt – staat bekend als whitehat SEO. Het gebruik van whitehat-SEO is veel beter omdat het langer meegaat en omdat je zo geen risico loopt om de prestaties van jouw SEO-campagne te schaden. Het voldoet aan de richtlijnen van Google en het gebruikt content dat net zo goed voor de lezers, als voor de zoekmachines is geschreven.

Interessante content trekt de aandacht van gebruikers. Deze content bevat goed geschreven artikelen, die verband houden met de bedrijfssector van jouw bedrijf en die ook helpen om de potentie van het bedrijf te realiseren. Een goede SEO specialist in Nijmegen kan je website voorzien van regelmatige, interessante en feitelijk nauwkeurige content met betrekking tot de branche. Dergelijke content kan enorm helpen om de beste SEO resultaten te behalen.

Neem contact op met de Freelance SEO Consultant uit Nijmegen

Als je op zoek bent naar een SEO bedrijf in de buurt van Nijmegen dat gespecialiseerd is in pure, whitehat-SEO, neem dan eens contact met ons op. Groot Online staat erom bekend op de hoogte te blijven van de nieuwste algoritme veranderingen en geeft je graag zoveel mogelijk informatie en advies om de beste keuzes te maken.