Op zoek naar Resultaat?

Laat uw gegevens achter en wordt binnen 24 uur teruggebeld

Heef uw website meer klanten nodig?

Bewezen Resultaat

Afhankelijk van uw website, de potentiële zoekwoorden met volumes en het budget, kiezen we samen een methode die het beste bij u past.

Aan de hand van een uitgebreide data analyse, bekijk ik waar u het beste op in kunt zetten met uw bedrijf om zo snel mogelijk een positieve ROI te behalen.

26%
Minimale jaarlijkse groei klanten
?%
Sky is the limit
audit seo

RECENTE RESULTATEN

Deze klanten gingen u voor
3X Organisch verkeer

Een multinational in de financiële sector had hulp nodig bij all-round SEO. Eerst hebben we de technische internationale SEO goed gezet, in combinatie met technische duplicate content issues. Vervolgens gewerkt aan een content strategie i.c.m. linkbuilding.

 

Resultaat is bijna een verdubbeling van 60K organische bezoekers naar 100K+

Content project

Een cosmetica klant waarbij we enkel konden focussen op content, door de complexe bedrijfsstructuur. Technisch gezien lagen hier nog uitdagingen, maar die konden niet aangepast worden.

 

Focus lag op het creëren van content met het begin hoog aan de funnel waar de concurrentie relatief laag was, ten opzichte van laag in de funnel (hogere conversies), omdat de meeste bedrijven focussen op hoge conversie zoekwoorden. Dit terwijl op zoekwoorden hoog in de funnel een hoog zoekvolume zit en hier de kans ligt om trouwe bezoekers te verkrijgen.

 

Zo hebben we de relevantie verhoogd van de site door brede topics aan te kaarten en is het verkeer toegenomen van zo’n 220K naar 350K+. Sales zijn toegenomen met 17%.

Toename organisch verkeer webshop

Virtual-Store.net nam contact op met ons om te kijken wat we konden betekenen m.b.t. organische SEO. Eerst kregen ze verkeer voornamelijk uit Google Adwords & social media.

Herstel migratie & SEO

De dip die u ziet op juli 2017 kwam door een migratie zonder SEO ondersteuning. unlp.nl besloot om ons in te huren voor herstel. Nadat het verkeer herstel was, gingen we verder met een nieuwe menu indeling, content advies + intentieonderzoek en linkbuilding. Dit alles had een significante toename als resultaat.

3 maanden traject

Een SEO project van 3 maanden bij een klant in de gezondheidssector, waarbij we tijdens een migratie de algehele content op de website wouden verbeteren, zodat we er beter uitkwamen na de migratie.

 

Resultaat een directe toename in verkeer van ong. 8K organische bezoekers naar 13K op de piek. Toename in aantal nieuwsbrief inschrijvingen van 21%.

SEO ondersteuning

Een software bedrijf zocht een strategie m.b.t. SEO en SEA. Hierbij hebben we geholpen eerst de basis goed neer te zetten, namelijk techniek en content.

 

Vervolgens hebben we de focus vooral gelegd op linkbuilding voor concurrerende keywords, om gemiddeld van top 10 naar de top 5 te gaan.

ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke Waarde Kan Groot Online U Bieden?

Jaren Ervaring

Ruime ervaring op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Nooit zonder strategie te werk gaan, maar altijd keuzes gebaseerd op data.

Transparantie

Niet alleen deel ik alles wat ik met uw website doe, maar leg ik zelfs uit hoe het werkt, zodat u het later zelf kunt toepassen!

Op Maat Gemaakt

Nooit een one-size-fits-all aanpak, maar op maat gemaakt voor het beste resultaat. Iedere klant is uniek.

Strategisch Partner

Ik werk samen met u en hanteer een omnichannel SEO aanpak

Resultaat Gedreven

Ik neem geen genoegen met alleen de top positie, we willen de hele pagina overnemen. Groot Online heeft succesvol de moeilijkste zoekwoorden veroverd.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zo Ga Ik Te Werk

Structuur

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder juiste organisatie. Ik zorg ervoor dat het hele proces perfect gestroomlijnd is en dat alles 100% helder is. Structuur is fundamenteel.

 

Techniek

Wat gebeurt er onder de motorkap van de website? Ik zorg ervoor dat uw website technisch volledig in orde is, of dit nou HTML of Javascript is, er is niets wat u niet aan Groot Online over kunt laten.

Content

Hoe ziet uw website architectuur eruit? Is dit logisch opgebouwd? Missen er zoekwoorden? Ik zorg ervoor dat de content zowel aan de wensen van de zoekmachines voldoet, als bij uw doelgroep aansluit.

Off-Page

Up to date met de nieuwste algoritme updates en inzichten van Google.
Ik zorg voor veilige en duurzame linkbuilding, met resultaat, die voldoet aan de richtlijnen van Google.

gratis seo analyse
WAT KAN GROOT ONLINE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Een gratis SEO analyse om te kijken wat Groot Online voor uw bedrijf kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en ik neem binnen 12 uur contact met u op.

Na het invullen van uw gegevens en een kort telefonisch kennismakings gesprek, ontvangt u van ons een gratis SEO analyse met de valkuilen en kansen voor uw website

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Nieuwe structuur of volledig nieuwe website? Ontvang begeleiding bij het proces van oud naar nieuw met als doel behoud van organisch verkeer.

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Identificeren van populaire en kansrijke zoekwoorden die ingevoerd worden door mensen in zoekmachines.

Linkbuilding

Hogere rankings?

Verhogen van autoriteit en relevantie binnen de niche met als doel sitewide betere rankings op langer termijn.

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Verbeten van het imago bij organische zoekresultaten van uw naam of bedrijf. Krijg weer controle over uw naam.

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Betere organische vindbaarheid van uw product of service op lokaal gebied.

Technische Analyse

Goede basis?

Uitgebreide analyse van uw website met als doel een goed crawlbare webite die correct geïndexeerd kan worden door zoekmachines.

Verlies Geen Geld Meer
Aan Uw Concurrentie
Groot Online leert u waarom uw concurrenten zo hoog ranken en wat u er aan moet doen om ze te verslaan.

Laatste Blogs

SEO Nijmegen: huur mij in voor uitdagende projecten.

Terwijl zoekmachines het geheim houden hoe ze websites voor hun algoritmen aantrekkelijk kunnen maken, is het niet moeilijk om erachter te komen wat ze willen. Het enige dat je hoeft te doen, is je voor te stellen dat je op je favoriete zoekmachine zoekt. Als de website voldoet aan de vereisten van de zoeker, zullen jouw klanten je gemakkelijker vinden, wat betekent dat er meer nieuwe klanten zullen komen. Hoewel Google zwijgt over wat de exacte ingrediënten van hun algoritmen zijn, zullen ze SEO bureau’s zoals die van ons wel ‘kleine tips’ geven of zoals ze dat noemen richtlijnen, die ons helpen om een website te maken die voldoet aan de eisen van de bezoekers van een website.

Uw ZZP SEO Specialist in Nijmegen

Met mensen, die zo vaak zoekmachines gebruiken om bedrijven te vinden, kan dit voor uw bedrijf een grote ramp betekenen. Het inschakelen van een SEO-bureau dat onethische ‘blackhat-technieken’ gebruikt, is slecht voor uw bedrijf. Je denkt misschien dat je voor minder geld snellere resultaten krijgt, maar in werkelijkheid speel je met vuur. Als je betrapt wordt op het gebruik van deze technieken, zal het voor een zoekmachine niet uit maken of jij of een bureau dat je hebt ingeschakeld, deze technieken gebruikte. Jij zult degene zijn die je waardevolle plek in een zoekmachine verliest.

Uit onderzoek van de Kelsey Group blijkt dat 97% van de mensen met internettoegang online producten en diensten onderzoekt, wat betekent dat jouw ranking in een zoekmachine een essentieel onderdeel is van jouw online marketing. Neem geen risico’s door voor een bedrijf te kiezen dat voor een snelle rankingboost de kantjes ervan afloopt. Het zal een kortstondig resultaat geven, dat geen voordelen op lange termijn biedt, wat whitehat-SEO wel met zich meebrengt, zoals Groot Online in Nijmegen.

 

De beste en de meest ethische vorm van SEO – het type SEO dat door Groot Online hier op ons hoofdkwartier in het centrum van Nijmegen, om de hoek bij het Keizer Karelplein wordt gebruikt, staat bekend als whitehat SEO. Het gebruik van whitehat-SEO is veel beter omdat het langer meegaat en omdat je zo geen risico loopt om de prestaties van jouw SEO-campagne te schaden. Het voldoet aan de richtlijnen van Google en het gebruikt content, die net zo goed voor de lezers als voor de zoekmachines is geschreven.

Content die interessant is, trekt de aandacht van zoekers. Deze content bevat goed geschreven gerichte artikelen, die verband houden met de bedrijfssector van jouw bedrijf en die ook helpen om de competentie van het bedrijf te bewijzen. SEO Nijmegen kan de websites van onze klanten voorzien van regelmatige, interessante en feitelijk nauwkeurige content met betrekking tot hun branche. Dergelijke content kan ons enorm helpen om de beste SEO resultaten te behalen.

Neem contact op met onze Freelance SEO Consultant in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een SEO bedrijf in de buurt van Nijmegen dat gespecialiseerd is in pure, whitehat-SEO, neem dan eens contact met ons op. Groot Online staat erom bekend op de hoogte te blijven van de nieuwste algoritme veranderingen en geeft je graag zoveel mogelijk informatie en advies als je nodig hebt over de beste en de slechtste manieren om de website van jouw bedrijf te optimaliseren voor zoekmachines.