Data gedreven SEO Specialist in Utrecht

Laat uw gegevens achter en ontvang direct bericht.

Heeft uw website meer doelgerichte bezoekers nodig?

Wij Leveren Bewezen Resultaat

Wij leveren specifieke rapportages, pro-actieve correspondentie en een data gehanteerde aanpak om uw website hoger te doen ranken in de zoekmachines.

Wij analyseren uw website en kijken waar zowel de quick wins te behalen zijn, als lange-termijn wins. We weergeven dit in een overzichtelijke tijdlijn, zodat u concreet weet wat u kunt verwachten.

26%
Minimale jaarlijkse groei klanten
408%
Maximale jaarlijkse groei klanten
audit seo

RECENTE RESULTATEN

ZIJ GINGEN U VOOR
Organisch verkeer nieuwe webshop

Virtual-Store.net nam contact op met ons om te kijken wat we konden betekenen m.b.t. organische SEO. Eerst kregen ze verkeer voornamelijk uit Google Adwords & social media. We hebben een content analyse, concurrentie analyse en linkbuilding plan voor ze gemaakt met het bovenstaande resultaat als gevolg.

Herstel migratie & SEO

De dip die u ziet op juli 2017 kwam door een migratie zonder SEO ondersteuning. unlp.nl besloot om ons in te huren voor herstel. Nadat het verkeer herstel was, gingen we verder met een nieuwe menu indeling, content advies + intentieonderzoek en linkbuilding. Dit alles had een significante toename in verkeer als resultaat.

Herstel na migratie

Een supplementenbedrijf nam contact op voor SEO werkzaamheden, na een mislukte migratie (de daling die u ziet na juli).

 

We zijn direct aan de slag gegaan en hebben de site in een opwaartse trend gekregen.

Migratie ondersteuning

Een groot evenementenbureau nam contact met ons op om hen te begeleiden tijdens een migratieproces. Het doel was, zo veel mogelijk organisch verkeer behouden, ondanks dat er veel pagina’s verdwijnen. Live-gang vond plaats in Oktober 2019. Resultaat zoals beloofd: consistentie in verkeer, ondanks uitdunnen van de content.

ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke Waarde Kunnen Wij U Bieden?

Jaren Ervaring

Jarenlange unieke ervaring en scholing op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals, e-commerce sites en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Keuzes gebaseerd op data en inzichten aan de hand van campagnes.

Transparantie

U krijgt overzichtelijke rapportages en opleeverdocumenten, zodat u precies ziet waar de tijd naar toe gaat en u niks over laat aan toeval.

Op Maat Gemaakt

Wij hanteren een op maat gemaakte aanpak. Iedere klant is uniek en vereist een andere aanpak.

Strategisch Partner

Laat ons met uw meedenken als strategisch partner. Niet alleen zijn wij professionals op SEO gebied, maar kunnen wij met u meedenken in de wereld van online marketing

Resultaat Gedreven

Wij focussen op wat werkt, niet op kostbare aspecten die uiteindelijk te weinig opleveren.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zo Gaan Wij Te Werk

Structuur

Wij organiseren het hele proces en zorgen dat de informatie overzichtelijk weergeven wordt, voor zowel u als voor ons. Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder Organisatie

 

 

 

 

Techniek

Kan Google uw website op de juiste manier bekijken en weergeven in de zoekmachines? Wij zorgen ervoor dat de basis goed staat, zodat u vervolgens verder kunt bouwen.

 

 

 

 

Content

Heeft u de juiste pagina’s aangemaakt? Is de website structuur optimaal voor zoekmachines en gebruikers ? Hoe moet deze er ideaal gezien uitzien? Wij nemen dit proces volledig uit uw handen.

 

 

 

Off-Page

Wordt er genoeg op uw website gestemd? Linkbuilding is als stemmen. U heeft kwalitatieve verwijzingen nodig van externe websites om uw website te ranken. Dit is waar de meeste SEO bureau’s de mist in gaan, omdat ze oude technieken hanteren. Off-page is onze specialiteit.

gratis seo analyse
WAT KAN GROOT ONLINE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Wij bieden een gratis quick-scan om u inzicht te geven in de huidige status van uw website binnen de zoekmachines.

Neem contact op en ontvang een gratis SEO analyse!

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Nieuwe structuur of volledig nieuwe website? Wij bieden professionele ondersteuning zodat u geen verkeer verliest.

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Wij helpen u bij het inzichtelijk maken van het zoekgedrag van uw (potentiële) klanten en geven advies hoe u hier voor kunt ranken.

Linkbuilding

Hogere rankings?

Uw website omhoog krijgen voor uw key-posities? De specialiteit van Groot Online.

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Wij helpen u om weer controle te krijgen over uw naam.

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Wordt lokaal vindbaar. Wij bieden de meest up-to-date technieken, zodat de klanten u kunnen vinden.

Technische Analyse

Goede basis?

Wij zorgen ervoor dat de basis goed staat op uw website en geven inzicht + advies in het optimaliseren op technisch gebied.

Verlies Geen Geld Meer
Aan Uw Concurrentie
Wij leren u waarom uw concurrenten zo hoog ranken en wat u er aan moet doen om ze te verslaan.

Laatste Blogs

SEO Utrecht

Hier bij Groot Online begrijpen we heel goed dat een hoge ranking in de resultaten van zoekmachines essentieel is voor jouw succes. Daarom bieden we voor klanten, die deskundige SEO in Utrecht nodig hebben, op maat gemaakte diensten.

Hoe Freelance SEO consultants in Utrecht anders te werk gaan

Wij zijn gepassioneerd over SEO en is toegewijd om jou te helpen om hoog te eindigen in de ranking voor zoekopdrachten in Utrecht.

Om dit te bereiken, bieden we klanten een op maat gemaakte oplossing aan, die is afgestemd op de behoeften, de doelen en de verwachtingen van het bedrijf. In plaats van een standaardformule te gebruiken, nemen we de tijd om jouw bedrijf volledig te begrijpen en speciaal voor jou een volledig unieke SEO strategie te ontwikkelen.

 

Met Groot Online krijg je alleen maar ethische praktijken. We betalen niet voor backlinks of we nemen niet deel aan andere linkschema’s, die de richtlijnen voor webmasters van Google schenden en waardoor je het risico loopt dat je een boete of penalty krijgt.

In plaats daarvan zal onze creatieve en fantasierijke aanpak jou links van geautoriseerde websites opleveren, zodat je hoger kunt scoren. Je krijgt ook geweldige content, die de betrokkenheid van de lezer verbetert en jouw conversiepercentages verhoogt.

SEO Bedrijf met Passie

Wat maakt ons tot een geweldig SEO-team? We leggen de nadruk op twee dingen: succes behalen voor onze klanten en het respect van anderen binnen de branche verdienen. We slagen erin om beide te doen. Een groot voordeel is dat u volledige aandacht krijgt en wij altijd voor u klaar staan. We zijn minder gebonden aan vaste tijden (9.00-17.00) en krijgen vaak meer gedaan, in kortere tijd, voor een lager tarief.

 

Als het op Utrecht SEO aankomt, zijn we trots dat onze klanten op de eerste plaats komen.

Op dezelfde manier hebben we voor internationale klanten SEO activiteiten uitgevoerd. Dit heeft hen geholpen om hun klantenbestand met enkele zeer spraakmakende klanten uit te breiden.

Naast dat onze klanten houden van het werk dat we voor hen doen, zijn we ook trots dat een aantal grote websites en influencers binnen de SEO wereld deelnemen aan onze onderzoeken. De manier waarop wij SEO benaderen, heeft de aandacht getrokken van Moz, Emerce en Entrepreneur, om een paar te noemen.

Heeft u een freelance SEO consultant nodig? Vraag dan direct een offerte aan, of bel ons en wij nemen contact met u op. U kunt daarnaast een gratis SEO analyse aanvragen om een indicatie te krijgen wat we voor u kunnen doen.

Locatie beschrijving

Utrecht staat op de vierde plaats qua stads-grootte in Nederland en is een van de populairste steden in Nederland. De stad heeft veel oude gebouwen en mooie grachten met gezellige restaurants. U kunt ons vinden tussen de Dom toren en de Oudegracht, parallel aan het culturele centrum.