Wij genereren meer omzet voor
onze klanten met SEO

Laat uw gegevens achter en wordt binnen 24 uur teruggebeld

Heef uw website meer klanten nodig?

Wij Leveren Bewezen Resultaat

Afhankelijk van uw website, de potentiële zoekwoorden met volumes en het budget, kiezen we een methode die het beste bij u past.

Aan de hand van een uitgebreide data analyse, bekijken wij waar u het beste kunt inzetten met uw bedrijf om zo snel mogelijk een positieve ROI te behalen.

26%
Minimale jaarlijkse groei klanten
408%
Maximale jaarlijkse groei klanten
audit seo
ZET HOGE VERWACHTINGEN

Welke Waarde Kunnen Wij U Bieden?

Jaren Ervaring

Ruime ervaring op het gebied van SEO.
Bedienen van o.a. multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

Data Driven

Nooit zonder strategie te werk gaan, maar altijd keuzes gebaseerd op data.

Transparantie

Niet alleen delen wij alles wat we met uw website doen, maar we leggen u zelfs uit hoe het werkt, zodat u het later zelf kunt toepassen!

Op Maat Gemaakt

Nooit een one-size-fits-all aanpak, maar op maat gemaakt voor het beste resultaat. Iedere klant is uniek.

Strategisch Partner

Wij werken samen, niet voor u. We hanteren een holistische aanpak in combinatie met meerdere kanalen en geven daarin graag ons advies.

Resultaat Gedreven

We nemen geen genoegen met alleen de top positie, we willen de hele pagina overnemen. Wij hebben succesvol de moeilijkste zoekwoorden veroverd.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zo Gaan Wij Te Werk

Structuur

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet zonder juiste organisatie. Wij zorgen ervoor dat het hele proces perfect gestroomlijnd is en dat alles 100% helder is. We houden van structuur.

Techniek

Wat gebeurt er onder de motorkap van de website? Wij zorgen ervoor dat uw website technisch volledig in orde is, of dit nou HTML of Javascript is, er is niets wat u niet aan ons over kunt laten.

Content

Hoe ziet uw website architectuur eruit? Is dit logisch opgebouwd? Missen er zoekwoorden? Wij zorgen ervoor dat de content zowel aan de wensen van de zoekmachines voldoet, als bij uw doelgroep aansluit.

Off-Page

Up to date met de nieuwste algoritme updates en inzichten van Google.
Wij zorgen voor veilige en duurzame linkbuilding geven die voldoet aan de richtlijnen van Google.

gratis seo analyse
WAT KAN GROOT ONLINE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Gratis SEO Analyse

Een gratis SEO analyse om te kijken wat Groot Online voor uw bedrijf kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Na het invullen van uw gegevens en een kort telefonisch kennismakings gesprek, ontvangt u van ons een gratis SEO analyse met de valkuilen en kansen voor uw website

Losstaande Diensten

Migratie

Nieuwe website?

Nieuwe structuur of volledig nieuwe website? Ontvang begeleiding bij het proces van oud naar nieuw met als doel behoud van organisch verkeer.

Keyword Analyse

Zoekgedrag identificeren?

Identificeren van populaire en kansrijke zoekwoorden die ingevoerd worden door mensen in zoekmachines.

Linkbuilding

Hogere rankings?

Verhogen van autoriteit en relevantie binnen de niche met als doel sitewide betere rankings op langer termijn.

Reputatie Management

Betere reputatie online?

Verbeten van het imago bij organische zoekresultaten van uw naam of bedrijf. Krijg weer controle over uw naam.

Local SEO

Lokaal vindbaar?

Betere organische vindbaarheid van uw product of service op lokaal gebied.

Technische Analyse

Goede basis?

Uitgebreide analyse van uw website met als doel een goed crawlbare webite die correct geïndexeerd kan worden door zoekmachines.

Verlies Geen Geld Meer
Aan Uw Concurrentie
Wij leren u waarom uw concurrenten zo hoog ranken en wat u er aan moet doen om ze te verslaan.

Laatste Blogs

SEO Utrecht

Hier bij Groot Online begrijpen we heel goed dat een hoge ranking in de resultaten van zoekmachines essentieel is voor jouw succes. Daarom bieden we voor klanten, die deskundige SEO in Utrecht nodig hebben, op maat gemaakte diensten.

Hoe Freelance SEO consultants in Utrecht anders te werk gaan

Wij zijn gepassioneerd over SEO en is toegewijd om jou te helpen om hoog te eindigen in de ranking voor zoekopdrachten in Utrecht.

Om dit te bereiken, bieden we klanten een op maat gemaakte oplossing aan, die is afgestemd op de behoeften, de doelen en de verwachtingen van het bedrijf. In plaats van een standaardformule te gebruiken, nemen we de tijd om jouw bedrijf volledig te begrijpen en speciaal voor jou een volledig unieke SEO strategie te ontwikkelen.

 

Met Groot Online krijg je alleen maar ethische praktijken. We betalen niet voor backlinks of we nemen niet deel aan andere linkschema’s, die de richtlijnen voor webmasters van Google schenden en waardoor je het risico loopt dat je een boete of penalty krijgt.

In plaats daarvan zal onze creatieve en fantasierijke aanpak jou links van geautoriseerde websites opleveren, zodat je hoger kunt scoren. Je krijgt ook geweldige content, die de betrokkenheid van de lezer verbetert en jouw conversiepercentages verhoogt.

SEO Bedrijf met Passie

Wat maakt ons tot een geweldig SEO-team? We leggen de nadruk op twee dingen: succes behalen voor onze klanten en het respect van anderen binnen de branche verdienen. We slagen erin om beide te doen. Een groot voordeel is dat u volledige aandacht krijgt en wij altijd voor u klaar staan. We zijn minder gebonden aan vaste tijden (9.00-17.00) en krijgen vaak meer gedaan, in kortere tijd, voor een lager tarief.

 

Als het op Utrecht SEO aankomt, zijn we trots dat onze klanten op de eerste plaats komen.

Op dezelfde manier hebben we voor internationale klanten SEO activiteiten uitgevoerd. Dit heeft hen geholpen om hun klantenbestand met enkele zeer spraakmakende klanten uit te breiden.

Naast dat onze klanten houden van het werk dat we voor hen doen, zijn we ook trots dat een aantal grote websites en influencers binnen de SEO wereld deelnemen aan onze onderzoeken. De manier waarop wij SEO benaderen, heeft de aandacht getrokken van Moz, Emerce en Entrepreneur, om een paar te noemen.

Heeft u een freelance SEO consultant nodig? Vraag dan direct een offerte aan, of bel ons en wij nemen contact met u op. U kunt daarnaast een gratis SEO analyse aanvragen om een indicatie te krijgen wat we voor u kunnen doen.

Locatie beschrijving

Utrecht staat op de vierde plaats qua stads-grootte in Nederland en is een van de populairste steden in Nederland. De stad heeft veel oude gebouwen en mooie grachten met gezellige restaurants. U kunt ons vinden tussen de Dom toren en de Oudegracht, parallel aan het culturele centrum.