Wie is Groot Online?

Mijn naam is Maurice Kooiker en ik ben een freelance SEO consultant.

 

Mijn carrière startte als ondernemer. Ik zette mijn eigen website op en begon mezelf toen af te vragen: ‘hoe vinden mensen me nu eigenlijk?’. Zo kwam ik in de wereld van SEO terecht. Dit vond ik zo interessant dat dit uiteindelijk mijn baan is geworden.

Eerst heb ik mezelf opgeleid en veel ervaring op gedaan met affiliate websites. Dit ging dusdanig goed, dat ik besloot om klanten te bedienen.

 

Zo kwam er een moment dat ik kon kiezen: Ga ik verder als ondernemer of ga ik voor een bedrijf werken om meer kennis en ervaring op te doen? Ik koos voor het laatste en ging werken bij een agency (Dept Digital Marketing).

 

Als SEO Specialist heb ik hier grote klanten bediend, waaronder e-commerce, corporate, multinationals en de grootste universiteiten van Nederland. Denk aan Rituals, Marlies Dekkers, Adyen, Loyens en Loeff, etc.

 

Dit heeft me de nodige kennis en ervaring gegeven om klanten op top niveau te bedienen.

Samenwerking Online Marketeers

Er kwam een punt dat ik het weer nodig had om voor mezelf te werken, met name omdat ik mijn eigen visie had op SEO en online marketing.

 

Met de huidige kennis en ervaring werk ik veel samen met online marketeers, agencies en ondernemers. Mijn klanten portfolio is erg breed, denk aan: Coop, de overheid, Boer & Croon, Strukton, maar ook in de e-commerce en lead-generation hoek. De variatie en het resultaatgerichte vind ik erg leuk en dat is waar ik mijn energie uit haal.

 

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om het juiste team in te schakelen en dit op elkaar af te laten stemmen, zodat het in goede synergie werkt. Dat is waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg. Zo komen we 9/10 keer tot fantastische resultaten op SEO gebied.

 

Denkt u dat wij een goed team vormen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Mocht u mij inhuren als freelance SEO specialist, krijgt u volledig inzicht in de activiteiten die worden uitgevoerd en wordt ieder besluit toegelicht.

Kiest u mij als partner, kun u erop vertrouwen dat ik volledig toegewijd ben aan het project. Ik streef altijd naar een goede synergie, kwaliteit en efficiëntie.

U gaat met iemand in zee met ruime ervaring op SEO, strategisch gebied & klantenteams. Ervaring met multinationals, corporates en veel meer.

U komt niet dichterbij resultaat garantie dan Groot Online. Een goed en langdurig resultaat is onvermijdelijk.

SEO CASES

Bekijk de resultaten

WAT KLANTEN ZEGGEN

Digitale koffie?
Neem vrijblijvend contact op