Over Ons

Wie is Groot Online?

Mijn naam is Maurice en ik ben een freelance SEO consultant.

 

Mijn carrière startte als personal trainer en fysiotherapeut. Altijd erg geïnteresseerd in sport en de menselijke geest. Ik startte destijds een blog en kwam in de wereld van SEO terecht. Zo heb ik mezelf opgeleid online en begon ik affiliate websites te ranken.

 

Dit ging dusdanig goed, dat ik besloot om klanten te bedienen.

 

Zo kwam er een moment dat ik kon kiezen: of ik ga verder als fysiotherapeut, of ik ga verder in de SEO wereld en kies er voor om meer kennis op te doen. Ik koos voor het laatste en ging werken bij een agency (Dept Agency).

 

Als SEO Specialist heb ik hier grote klanten bediend, waaronder e-commerce, corporate, multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

 

Dit heeft me de nodige kennis en ervaring gegeven om klanten op top niveau te bedienen.

Samenwerking Online Marketeers

Er kwam een punt dat ik het weer nodig had om voor mezelf te werken, met name omdat ik mijn eigen visie had op SEO en online marketing.

 

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, richt ik mij voornamelijk op de startende ondernemers & MKB / MKB+ markt en werk ik veelal samen met online marketeers. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een juiste team in te schakelen en dit op elkaar af te laten stemmen, zodat het in goede synergie werkt. Dat is waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg.

 

Om dit feit bied ik kwalitatieve SEO aan voor scherpere prijzen met de intentie om bedrijven echt verder te helpen groeien en een optimale samenwerking te creëren tussen meerdere partijen die werken aan 1 doel.

 

Denkt u dat wij een goed team vormen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom ons kiezen?

Waarom Groot Online?

Krijg een partner die u alles kan geven om verkeer te genereren.

Full-Transparency-Icon

Bij Groot Online krijgt u volledig inzicht in de activiteiten die worden uitgevoerd en wordt ieder besluit toegelicht. Wij geloven in kennisdeling en zelfredzaamheid.

Big-Data-Analysis-Icon

Kiest u ons als partner, kun u erop vertrouwen dat we volledig toegewijd zijn een het project. Wij streven naar een goede synergie, kwaliteit en efficiëntie.

Live-Support-Panel-Icon

U gaat met iemand in zee met ruime ervaring op SEO, strategisch gebied & klantenteams. Ervaring met multinationals, corporates en veel meer.

Network-Monitoring-Icon

U komt niet dichterbij resultaat garantie dan Groot Online.

About-Goal-Image
Redenen om samen te werken

Ons Doel is Klanten Succes en Lange Termijn Resultaat.

Wij Geloven in Toewijding

Wij Geloven in Communicatie & Samenwerking

Wij Geloven in Kundigheid

Wij Geloven in Relatie

Ga nu een prettige samenwerking tegemoet.

Wij zijn volledig toegewijd en gefocust op de ontwikkeling van uw bedrijf.
About-CallToAction-Rocket-Image