Over Ons

Wie zijn Groot Online?

Groot Online bestaat uit Freelance SEO consultants en copywriters.

Met ruim 7 jaar ervaring heeft op SEO gebied, zijn wij gestart als hobby en hebben we het geluk gehad om er een beroep van te maken.

 

Zelf ben ik begonnen als freelancer om klanten te helpen organisch bovenaan de zoekmachines te ranken. Dit ging erg goed, maar er kwam een moment dat ik meer wou leren. Na mezelf opgeleid te hebben online, kwam er een punt dat ik meer specifieke kennis nodig had m.b.t. SEO. Deze kennis kon ik online of via cursussen/workshop niet meer vinden. Het werd dus tijd om voor een bedrijf te gaan werken.

 

Zo ben ik bij een (grote) online marketing agency terecht gekomen als SEO consultant. Als SEO Specialist heb ik hier grote klanten bediend, waaronder e-commerce, corporate, multinationals en de grootste universiteiten van Nederland.

 

Dit heeft me de nodige kennis en ervaring gegeven waar ik naar op zoek was. Professionele samenwerkingen en resultaat.

contact

MKB en Starters

Er kwam een punt dat ik het weer nodig had om voor mezelf te werken. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, richt ik mij voornamelijk op startende bedrijven en MKB waar ik in geloof.

 

Het probleem bij deze doelgroep is dat deze type bedrijven vaak niet het budget hebben voor kwalitatieve SEO (agency kwaliteit) en daarom neigen naar ‘goedkope’ SEO. Dit is destructief voor uw bedrijf op de langere termijn, helemaal wanneer uw bedrijf grotendeels online afhankelijk is. Goedkope SEO maakt vaak gebruik van technieken die tegen de richtlijnen van Google in gaan, technieken die niet up to date zijn of hanteert een aanpak die niet op maat gemaakt is voor uw bedrijf.

 

Om dit feit bied ik kwalitatieve SEO aan voor een gangbare prijs en werk ik niet met iedereen samen, maar met bedrijven waar ik zelf in geloof. Mochten wij met elkaar in zee gaan, kunt u er daarom op vertrouwen dat ik mij volledig inzet om van het project een groot succes te maken.

 

Denkt u dat wij een goed team vormen? Neem dan contact op!

Waarom ons kiezen?

Dit Maakt Ons De Juiste Keuze

Werk met ons samen en krijg een partner die u alles kan geven om verkeer te genereren.

Full-Transparency-Icon

Bij Groot Online krijgt u volledig inzicht in de activiteiten die worden uitgevoerd en wordt ieder besluit toegelicht. Wij geloven wij in kennisdeling en zelfredzaamheid.

Big-Data-Analysis-Icon

Groot Online werkt niet met iedereen, maar met bedrijven waar we in geloven. Daarom weet u dat we 100% geven voor uw bedrijf en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Live-Support-Panel-Icon

U gaat met iemand in zee met ruime ervaring op SEO en strategisch gebied. Wij hebben ervaring met multinationals, corporates en veel meer.

Network-Monitoring-Icon

Wij brengen de daad bij het woord. Bij ons kunt u resultaat verwachten, zo simpel is het.

About-Goal-Image
Redenen om samen te werken

Ons Doel is Klanten Succes en Lange Termijn Resultaat.

Wij Geloven in Security

Wij Geloven in Kwaliteit

Wij Geloven in Kundigheid

Wij Geloven in Relatie

Klaar om uw verkeer toe te laten
nemen tot wel 408%?

Wij zijn volledig toegewijd en gefocust op de ontwikkeling van uw bedrijf.
About-CallToAction-Rocket-Image